Recensies

Gaan jullie ook trouwen, lees dan hier de recensies van de paren, die door mij getrouwd zijn.

Peter & Sharon

Op het moment dat wij aan het nadenken waren of wij een ambtenaar toegewezen wilde krijgen vanuit de gemeente of zelf op zoek zouden gaan naar een ambtenaar, hoorden wij dat Rick trouwambtenaar was geworden. Na een afspraak met Rick was de keuze snel gemaakt! Het was een heel prettig gesprek met ruimte voor onze wensen, maar waar hij zelf ook met een aantal ideeën kwam. Naarmate onze trouwdag dichterbij kwam, hebben wij meerdere keren contact gehad om de dag vorm te geven. Op de dag zelf was de ceremonie perfect: persoonlijk, ontspannen en met een tikkeltje humor. Rick had gebruik gemaakt van de verhalen van een aantal goede vrienden en heeft ervoor gezorgd dat alle belangrijke mensen in ons leven betrokken waren bij de ceremonie. Ook na de ceremonie heeft Rick ons geholpen om de dag op rolletjes te laten verlopen. Rick, bedankt voor je bijdrage aan onze onvergetelijke dag!

Marcel & Natasja

Bij het zoeken van een ambtenaar had Natasja meteen het idee ‘hem moeten we nemen’. Het was een hele vrolijke, laagdrempelige ceremonie waarbij de juiste aandacht naar ons maar ook naar de kinderen en naaste familie ging, wat wij graag wilden. Onze moeders kregen een speciale rol en stelden ‘de vraag der vragen’ aan ons. Het is voor ons een gewoon bijzondere dag geworden en Rick heeft hier een mooie rol in gespeeld door ons thema ‘doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’ in ere te houden. Heel veel dank!

Rafaël & Martine

Rick was docent aan de politieacademie, waar Martine haar opleiding heeft gevolgd. Toen Martine hoorde dat Rick trouwambtenaar was, had Martine haar plan snel getrokken, hij zou ons trouwen. Mijn eerste kennismaking met Rick was bij ons thuis waar we een voorbereidend gesprek op de grote dag hadden. Dat was heel erg leuk, hij nam alle tijd om naar ons te luisteren en vragen te stellen. Opvallend was dat hij aan het einde van het gesprek vroeg naar contactgegevens van onze meest hechte familie en vrienden. Ik wil niet teveel prijsgeven hoe en wat Rick precies heeft gedaan, maar tijdens de ceremonie bleek dat hij voornamelijk de informatie verkregen via de mensen die het dichtst bij ons staan heeft gebruikt! Dat maakte het heel verrassend en ook zeer persoonlijk. Ook de betrokkenheid van onze moeders bij het sluiten van het huwelijk was iets heel bijzonders en maakte onze grote dag nog specialer. Op deze manier willen wij je nogmaals bedanken Rick, we weten dat je er heel veel werk van hebt gemaakt. Het resultaat was er ook naar, je hebt onze trouwdag onvergetelijk gemaakt!

Paul & Talitha

Op 30 juni 2017 zijn wij in Houten door BABS Rick Geeraths in de echt verbonden. Het was fijn dat Rick ons alle ruimte gaf om de invulling aan de ceremonie te geven die wij wensten. Hij heeft goed aangevoeld wat wij fijn vonden en heeft de ceremonie op een ontspannen en waardige wijze geleid.

Finus & Annemarij

Met een zeer gedegen voorbereiding heeft Rick ons trouwen op een flexibele wijze vormgegeven. Met zijn luchtige en humoristische stijl maakte hij er een feestelijke ceremonie van.

Bruidspaar Finus & Annemarij

Pascal & Nanja

Dankzij Rick is onze ceremonie helemaal verlopen zoals we het voor ogen hadden: persoonlijk, ontspannen en met veel ruimte voor familie en vrienden om deel te nemen. Zijn organisatietalent, humor en enthousiasme maakten zowel de voorbereiding als de dag zelf een groot succes. Rick, bedankt voor het fijne samenwerken en het waar maken van dit bijzondere moment!

Bruidspaar Pascal & Nanja

Arjan & Annemarie

Bruidspaar Arjan & Annemarie

Rick, je hebt onze sprookjesdag wel heel bijzonder gemaakt. Al onze familieleden en vrienden zaten in een ring van liefde. Je hebt ons echt verbonden en toen we elkaar kusten, was de ring gesloten. Het was een prachtige ceremonie. Bedankt daarvoor!

Rutger & Donna

Bruidspaar Rutger & Donna

Het was een geweldige, ontspannen ceremonie met veel humor. Niet alleen dat je ons met handboeien aan elkaar verbond, maar ook het gedeelte, waarin je onze vrienden en familie betrok in de ceremonie was fantastisch! De vrienden en familie van Rutger verklaarden mij in zijn familie-en vriendenkring op te nemen, net als Rutger in mijn familie-en vriendenkring werd opgenomen, heel bijzonder!
Bedankt voor deze speciale dag en de fantastische plechtigheid!