Recensies

Gaan jullie ook trouwen, lees dan hier de recensies van de paren, die door mij getrouwd zijn.

Djurre & Maaike

Voor onze bruiloft in België zochten we een BABS die moeiteloos onze persoonlijkheid kon vertalen naar een huwelijksceremonie. We hadden en duidelijke visie voor ogen; Onze bruiloft moest persoonlijk, intiem en uniek zijn.

Rick heeft dit moeiteloos weten te vertalen in de ceremonie en ons daarbij ook nog eens enorm weten te verrassen. Het gesprek vooraf was prettig en voelde direct vertrouwd. Tijdens de ceremonie wist Rick moeiteloos de balans te vinden tussen emotie, humor, traditie en een persoonlijke draai. Na afloop zijn er nog veel gasten naar ons toegekomen om te vragen ‘waar we die leuke ambtenaar vandaan hadden’. Rick, bedankt voor alles!

Liefs Djurre & Maaike

 

Hans & Sandra

Na een zoektocht op internet naar een mannelijke, onafhankelijke trouwambtenaar, kwamen we de naam van Rick tegen.

Gelijk het eerste contact was prettig.

We kwamen bij Rick met een bijzondere vraag, namelijk; trouw ons zonder dat iemand er van te voren vanaf weet.
Dat betekent geen informatie van te voren inwinnen bij familie en vrienden. Geen anekdotes van vroeger en vooral op jezelf aangewezen zijn als het gaat om je speech.

We hebben leuke gesprekken gevoerd met Rick en hebben constant het gevoel gehad dat hij precies voor ogen had wat wij bedoelden.

Op de avond zelf kwam Rick al vroeg en mengde hij zich onder de gasten alsof hij er gewoon bijhoorde.

Eenmaal 20 uur voegde hij zich bij onze omkleedlocatie en hielp hij gewoon mee. Stropdassen strikken, kindertjes bezig houden en natuurlijk zelf omkleden.

Omdat onze gasten van niks wisten, was de binnenkomst extra spannend. Rick deed dit leuk en met veel enthousiasme.

De speech van Rick was liefdevol, grappig en met een twist.
Rick was soms een beetje warrig, maar dat haalde voor ons de ergste spanning eraf en zorgde ervoor dat wij volledig konden genieten.
De rozenblaadjes ceremonie van Rick was een prachtige toevoeging aan het geheel.

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad. Rick heeft echt alles tot in de puntjes geregeld.
Alle gesprekken werden opgenomen, waardoor we het thuis nog eens rustig na konden lezen.
Bedankt voor alles!

 

Remy & Suzan

Rick heeft leuke humor waardoor je je erg op je gemak voelt! Ook erg leuk dat hij de kinderen bij de ceremonie betrekt, die vonden het ook prachtig!

Jeff & Barbara

Bedankt voor je persoonlijke bijdrage op onze bruiloft!
We hebben ontzettend genoten van de mooie toespraak.
Je hebt ons verrast met leuke anekdotes vanaf onze familieleden en je humor, waardoor wij ons totaal op ons gemak hebben gevoeld.
Wat een mooi moment, alles voelde compleet en hierdoor mogen we terug kijken op een top dag! Bedankt!

Hans & Belinda

Trouwambtenaar Rick is een aanrader. Rick heeft al onze wensen laten uit komen. En heeft zelf hele goede inzicht voor het regelen van een goede bruiloft. Een super leuke en gezellige ambtenaar. Bedankt namens ons voor de mooie en gezellige dag!

Piet & Marie-Louise

Wij zijn door Rick al benaderd voordat er bij ons überhaupt sprake was van trouwen. Om maar zeker te weten dat Piet op de hoogte was dat Rick Buitengewoon trouwambtenaar is.
Rick is een oudcollega en binnen de grote wereld van de politie blijkt het toch een klein dorp te zijn. Gebeurtenissen gaan als een razend tempo door “het dorp” heen. Dus dat was ook het geval toen bekend werd dat Piet verkering had gekregen! Uiteindelijk hebben we besloten om toch samen DE stap te zetten en Rick benaderd. Afspraak gemaakt voor een eerste gesprek wat bijzonder spontaan en relaxt verlopen is.
Rick ging gesprekken inplannen met onze getuigen en enkele familieleden om er een leuk verhaal van te maken.
Tijdens de ceremonie op 22 december jl. kwamen er toch wel enkele hilarische momenten naar voren. Rick zorgde ervoor dat de ceremonie bijzonder was en niet een standaard afgewerkt gebeuren.
Rick, bedankt dat je onze trouwambtenaar wilde zijn.

Peter & Sharon

Op het moment dat wij aan het nadenken waren of wij een ambtenaar toegewezen wilde krijgen vanuit de gemeente of zelf op zoek zouden gaan naar een ambtenaar, hoorden wij dat Rick trouwambtenaar was geworden. Na een afspraak met Rick was de keuze snel gemaakt! Het was een heel prettig gesprek met ruimte voor onze wensen, maar waar hij zelf ook met een aantal ideeën kwam. Naarmate onze trouwdag dichterbij kwam, hebben wij meerdere keren contact gehad om de dag vorm te geven. Op de dag zelf was de ceremonie perfect: persoonlijk, ontspannen en met een tikkeltje humor. Rick had gebruik gemaakt van de verhalen van een aantal goede vrienden en heeft ervoor gezorgd dat alle belangrijke mensen in ons leven betrokken waren bij de ceremonie. Ook na de ceremonie heeft Rick ons geholpen om de dag op rolletjes te laten verlopen. Rick, bedankt voor je bijdrage aan onze onvergetelijke dag!

Marcel & Natasja

Bij het zoeken van een ambtenaar had Natasja meteen het idee ‘hem moeten we nemen’. Het was een hele vrolijke, laagdrempelige ceremonie waarbij de juiste aandacht naar ons maar ook naar de kinderen en naaste familie ging, wat wij graag wilden. Onze moeders kregen een speciale rol en stelden ‘de vraag der vragen’ aan ons. Het is voor ons een gewoon bijzondere dag geworden en Rick heeft hier een mooie rol in gespeeld door ons thema ‘doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’ in ere te houden. Heel veel dank!

Rafaël & Martine

Rick was docent aan de politieacademie, waar Martine haar opleiding heeft gevolgd. Toen Martine hoorde dat Rick trouwambtenaar was, had Martine haar plan snel getrokken, hij zou ons trouwen. Mijn eerste kennismaking met Rick was bij ons thuis waar we een voorbereidend gesprek op de grote dag hadden. Dat was heel erg leuk, hij nam alle tijd om naar ons te luisteren en vragen te stellen. Opvallend was dat hij aan het einde van het gesprek vroeg naar contactgegevens van onze meest hechte familie en vrienden. Ik wil niet teveel prijsgeven hoe en wat Rick precies heeft gedaan, maar tijdens de ceremonie bleek dat hij voornamelijk de informatie verkregen via de mensen die het dichtst bij ons staan heeft gebruikt! Dat maakte het heel verrassend en ook zeer persoonlijk. Ook de betrokkenheid van onze moeders bij het sluiten van het huwelijk was iets heel bijzonders en maakte onze grote dag nog specialer. Op deze manier willen wij je nogmaals bedanken Rick, we weten dat je er heel veel werk van hebt gemaakt. Het resultaat was er ook naar, je hebt onze trouwdag onvergetelijk gemaakt!

Paul & Talitha

Op 30 juni 2017 zijn wij in Houten door BABS Rick Geeraths in de echt verbonden. Het was fijn dat Rick ons alle ruimte gaf om de invulling aan de ceremonie te geven die wij wensten. Hij heeft goed aangevoeld wat wij fijn vonden en heeft de ceremonie op een ontspannen en waardige wijze geleid.

Finus & Annemarij

Met een zeer gedegen voorbereiding heeft Rick ons trouwen op een flexibele wijze vormgegeven. Met zijn luchtige en humoristische stijl maakte hij er een feestelijke ceremonie van.

Bruidspaar Finus & Annemarij

Pascal & Nanja

Dankzij Rick is onze ceremonie helemaal verlopen zoals we het voor ogen hadden: persoonlijk, ontspannen en met veel ruimte voor familie en vrienden om deel te nemen. Zijn organisatietalent, humor en enthousiasme maakten zowel de voorbereiding als de dag zelf een groot succes. Rick, bedankt voor het fijne samenwerken en het waar maken van dit bijzondere moment!

Bruidspaar Pascal & Nanja

Arjan & Annemarie

Bruidspaar Arjan & Annemarie

Rick, je hebt onze sprookjesdag wel heel bijzonder gemaakt. Al onze familieleden en vrienden zaten in een ring van liefde. Je hebt ons echt verbonden en toen we elkaar kusten, was de ring gesloten. Het was een prachtige ceremonie. Bedankt daarvoor!

Rutger & Donna

Bruidspaar Rutger & Donna

Het was een geweldige, ontspannen ceremonie met veel humor. Niet alleen dat je ons met handboeien aan elkaar verbond, maar ook het gedeelte, waarin je onze vrienden en familie betrok in de ceremonie was fantastisch! De vrienden en familie van Rutger verklaarden mij in zijn familie-en vriendenkring op te nemen, net als Rutger in mijn familie-en vriendenkring werd opgenomen, heel bijzonder!
Bedankt voor deze speciale dag en de fantastische plechtigheid!