Recensies

Gaan jullie ook trouwen, lees dan hier de recensies van de paren, die door mij getrouwd zijn.

Erik & Monique

Voor onze bruiloft op donderdag 25 aug 2022 waren wij op zoek naar een trouwambtenaar die bij ons past.
Bij de eerste kennismaking met Rick waarin hij vol enthousiasme, met humor en vele ideeen vertelde over zijn werk als trouwambtenaar besloten wij dat Rick onze ceremonie mocht gaan uitvoeren.   Na een gesprek met ons als bruidspaar en het benaderen van onze dierbaren kwam er een mooie toespraak met grappige verhalen!
Het mengen van 6 kleuren zand, staand voor ons en onze 6 kinderen, was een origineel idee.
Rick heeft het geheel ook gefilmd en wat een verrassing was het toen we de film kregen. Zo bijzonder en leuk om onze dag zo terug te zien.
Wij kijken terug op een geweldige dag waar Rick zeker aan heeft bijgedragen!!

Erik en Monique

Kevin & Amarins

De klik was er meteen en met een afspraak om elkaar een beetje te leren kennen, wat uitliep op een gezellige borrel, was de beslissing genomen: Rick mocht onze ceremonie gaan uitvoeren. Met een dosis humor maar wel een hele serieuze voorbereiding is Rick te werk gegaan. Hij heeft onze dierbaren benaderd en tijdens de toespraak kwamen mooie, bijzondere maar vooral grappige verhalen naar voren. Hij stond er op om het geheel ook te filmen. Om dat nu terug te zien is zo bijzonder en ontroerend! Dat pakt niemand ons af. Rick heeft goed met ons meegedacht en kwam ook met veel eigen initiatief wat resulteerde in een prachtige dag.

Dankjewel Rick!

Arjan & Channah

Rick is onze ambtenaar geweest op een zomerse dag in augustus 2022. Rick zijn stijl is erg persoonlijk – hij vroeg geruime tijd van tevoren aan vrienden en familie om persoonlijke verhalen met hem te delen zodat hij hier een leuk stuk over kon maken. Overleg met Rick was prettig, hij reageert snel en denkt mee met de dag. We hadden een warme, persoonlijke en prachtige ceremonie vol liefde en ontroering. Rick, bedankt!

Jan-Jaap & Pauline

Met hulp van Rick hebben wij onze ceremonie kunnen vormen tot iets dat perfect bij ons past. Hij gaf aandacht aan onze wensen en wist met zijn vrolijkheid, humor en originaliteit een moment te creeëren waarin niet alleen wij centraal stonden, maar ook alle mensen om ons heen. Precies zoals wij dat wilden! Het was mede door de ceremonie een dag om nooit te vergeten. Rick, bedankt!

Chris & Ika

“Hoe zou onze trouwdag er uit moeten gaan zien.”
Als je ooit met die vraag komt te zitten, nodig dan BABS Rick uit!!

Deze man heeft onze trouwdag tot iets unieks gemaakt. Alles heeft hij vervolgens in een film samengebracht opdat we elk jaar samen met de kids hiernaar kunnen kijken en alle mooie momenten en gevoelens nog een keer mogen herbeleven. Geweldig!!!
Rick wist voor ons maar ook voor alle aanwezigen een dusdanige beleving te creëren, waardoor we allemaal tot het laatste gesproken woord van de inhoud en de humor genoten hebben. Zo heeft hij mijn kleinzoon benoemd tot assistent Babs.

Rick ontzettend bedankt, we zullen deze ceremonie nooit vergeten!!

Davy & Rieneke

Als je op zoek bent naar een vrolijke, creatieve BABS ben je bij Rick aan het juiste adres. Hij heeft ons laten kiezen uit leuke, originele ideeën waardoor de ceremonie een persoonlijke touch kreeg. Hij maakte ruimte voor de inbreng van vrienden en familie, maar bleef ook rekening houden met de wensen van ons als bruidspaar. Hij betrok de zaal bij de ceremonie en zorgde voor een extra speciaal aandenken. Maar over dat laatste verklappen we niet te veel (;

Rick, nogmaals bedankt!

Niels & Sofia

Rick is een ontzettend enthousiaste, warme en originele trouwambtenaar. Hij praat vol passie over zijn werk, en geniet van alle facetten van het proces. Hij probeert van iedere ceremonie de mooiste ceremonie te maken waar  hij ooit bij betrokken is geweest, en steekt daar veel tijd in. Hij benaderde familie en vrienden, onderhield contact met hen, en schetste hun verhalen mooi op.

Qua originaliteit zit je bij Rick ook aan het juiste adres, hij denkt graag mee. Of je nou traditioneel of helemaal ‘out-of-the-box’ wil trouwen, Rick zorgt dat je terug kan kijken op een mooi moment! Hij is bereid om ver te gaan voor de wensen van het bruidspaar, dat is echt zijn doel. We kijken terug op een prachtige bruiloft met een mooie ceremonie dankzij Rick.

Rick: Nogmaals bedankt!

Robbin & Marije

Als je op zoek bent naar een trouwambtenaar die de ceremonie op een leuke en originele manier leidt, dan ben je bij Rick op het juiste adres! Rick stopte veel tijd en energie in de voorbereidingen en we vonden het superleuk dat hij onze familie en vrienden hierin betrok. Hierdoor was de ceremonie heel persoonlijk. Rick zit vol met leuke en originele ideeën en heeft echt zijn best gedaan om het ons helemaal naar onze wens te maken. We kijken terug op een super leuke en mooie dag! Rick, nogmaals bedankt voor je positieve energie, enthousiasme en fijne samenwerking!

Martijn & Simone

15 augustus 2020 was het zo ver onze trouwdag. We hadden een prachtige zonnige en warme dag De ceremonie was op een plek waar we uitzicht hadden over een maisveld en weiland. Hierin heeft Rick voor ons een ceremonie gedaan die leuk en origineel was. Zeker de ceremonie cirkel was een erg uniek en leuk idee. Dit was was met paaltjes en een lint om de ceremonie gasten heen gezet, waardoor het echt nog intiemer werd.
Rick was origineel en erg betrokken bij het ondervragen van onze gasten, familie en vrienden; erg leuk gedaan en hij had zelfs een filmpje ingezonden. Enige minpunt was dat de plaats op de kinderakte niet juist was. Verder hebben wij een prachtige dag gehad. Echt ga zo door met zo veel toewijding Rick.

Marvin & Elize

Wij waren op vrij korte termijn op zoek naar een trouwambtenaar in de gemeente Houten en onze ogen vielen op Rick. Zijn foto viel het meest op van de anderen en zijn korte biografie viel ons gelijk goed binnen. Na een korte Google zoektocht kwamen wij op zijn site terecht, waar duidelijk werd dat hij goed zou aansluiten op onze geplande ceremonie. Tijdens ons initiële gesprek, heeft Rick ons nog allerlei adviezen en goede pointers gegeven, waarmee wij onze ceremonie nog leuker konden maken. Rick zijn werkwijze is persoonlijk en erg creatief, en als familiemensen hebben wij hem als informeel en erg gezellig ervaren. Rick heeft iets moois neergezet, wat nog een lange tijd in onze gedachten zal bijblijven. Bedankt Rick voor al je hulp en de leuke invulling van de ceremonie!

Benjamin & Marissa

Via een zoektocht op het internet naar een zelfstandig trouwambtenaar kwamen we Rick tegen. Wij waren bang dat onze bijzondere huwelijksdatum (31-12) een probleem zou zijn, maar niets was minder waar. Rick vond het een fantastisch idee! Hij was zelf ’s avonds beschikbaar! Toen hij bij ons thuis was geweest waren we meteen al enthousiast over de unieke ideeën die hij heeft. We hebben na afloop van onze bruiloft ook heel veel complimenten gehad over de unieke ceremonie. Rick maakt er echt iets speciaals van en is betrokken. Hij heeft daarbij ook goed geluisterd naar onze wensen, hij liet het helemaal aan ons over. Hij heeft leuke anekdotes verzameld bij onze familie en goede vrienden, waardoor het een heel persoonlijke ceremonie was, met mooie verhalen.

Peter & Kevin

We ontmoetten Rick tijdens de open trouwlocatie dag bij Studio19C in Schalkwijk. Daar vertelde hij wat zijn manier was om de trouwceremonie te leiden. Dit was ook gelijk precies zoals wij dat voor ogen hadden, daarbij gaf hij ons direct een erg betrokken en veilig gevoel. In de maanden daarna is er een fijn en intensief contact ontstaan met ons maar ook met familie en natuurlijk de ceremoniemeester.
Rick heeft veel leuke ideeën en denkt “out of the box”, bijna niets is te gek, waardoor de ceremonie een heel bijzonder moment is geworden. Ontspannen, met humor maar ook met serieuze momenten waaraan zowel wij als onze gasten met heel veel plezier aan terug denken. Rick, dank je wel voor alles wat je ter voorbereiding en op de dag zelf voor ons gedaan hebt.
Klasse!!

 

Cameron & Mandy

Al bij het eerste gesprek met Rick hadden wij een goed gevoel. Hij kwam met ontzettend leuke, unieke ideeën die ervoor gezorgd hebben dat onze vrienden en families extra betrokken werden tijdens de ceremonie. Het maakte onze dag nog net iets bijzonderder dan dat het al was. Ook de opnames die tijdens de ceremonie zijn gemaakt door Rick hebben wij al vaak terug gekeken.
Rick heeft er echt tijd in gestoken om ons, onze getuigen, vrienden en familie beter te leren kennen. Hierdoor werd zijn lezing erg persoonlijk en hebben we erg kunnen lachen.
De extra trouwakte met waszegel, trouwbelofte met alle genodigden en de toost met zijn eigen bedachte drankje (bruiswater met appelsap omdat de bruid geen alcohol dronk) zijn de kleine dingetjes die ervoor zorgen dat wij onze ceremonie niet zomaar een ceremonie noemen, maar een ceremonie om nooit te vergeten.
Nog een klein bedankje van de bruid die het ontzettend op prijs stelde dat Rick rekening heeft gehouden met haar achternaam en die in de lezing had vervangen voor de achternaam van haar moeder.
Ook de twee repen chocola (een voor de bruid en een voor haar moeder) was een leuke verrassing toen toen we terug kwamen van huwelijksreis.
We hebben aan Rick zonder twijfel de beste ambtenaar gehad die een stel zich op hun trouwdag kan wensen!

Harmen & Rianne

Via bekenden uit de kerk kregen wij de naam Rick door als trouwambtenaar. Na zijn website te hebben bekeken en een eerste mailcontact voelde het gelijk goed.  Niet alleen erg leuk dat we beide naar De Lichtboog gaan, maar ook de persoonlijke, enthousiaste en meedenkende houding van Rick sprak ons vanaf het eerste begin erg aan. Hij is gepassioneerd, nauwkeurig en wil echt iets moois maken van de ceremonie, waarbij hij tal van creatieve ideeën heeft. Omdat hij in de week dat wij trouwden nog meerdere ceremonies had, maakte dit wel dat we nog redelijk laat een aantal vragen kregen; dat was even een klein beetje stressen. Maar hij heeft zeker wat moois gemaakt van de ceremonie! Wat hebben we genoten van Ricks mooie, levendige, enthousiaste en persoonlijke speech en hij wist ons allemaal meer dan eens aan het lachen te krijgen. Dit maakt dat we terugkijken op een hele gave ceremonie en ook van onze gasten terug hoorden dat ze het mooi en leuk vonden. Dus heel erg bedankt Rick! 

 

Eloi & Annelie

Voor onze bruiloft wisten wij meteen dat wij Rick als Babs wilde hebben. We kennen Rick via vrienden en hadden al twee huwelijken door hem voltrokken zien worden. Rick heeft er voor gezorgd dat onze bruiloft heel speciaal is en totaal anders dan de twee huwelijken die we gezien hebben. Rick heeft rekening gehouden met onze persoonlijke wensen en daarnaast kwam hij zelf met veel leuke ideeën om de ceremonie echt persoonlijk te maken. Rick heeft onze ideeën en gedachtes mooi weten te vertalen naar de ceremonie. 
We kijken met veel plezier terug naar onze bruiloft en zijn blij met onze keuze van Rick als Babs. 

Barry & Linda

Oriënterend op het internet kwamen we Rick tegen als trouwambtenaar. We waren opzoek naar een vrolijke, enthousiaste trouwambtenaar welke zich kon passen in een vrolijke en relaxte huwelijksdag.
Na ons eerste gesprek hadden we er gelijk een goed gevoel over. Rick bekeek onze wensen en droeg zijn eigen ideeën aan.
En toen was daar onze trouwdag! Rick heeft ons verrast met een schitterende persoonlijke ceremonie, met een vrolijke en humoristische twist. We kijken terug op een geweldige dag en daar heeft Rick zeker aan bijgedragen!
Barry & Linda

Ron & Martine

Wij willen jou hartelijk danken voor jouw bijdrage als “BBABS”, (Bijzondere Bijzonder Ambtenaar Burgelijkestand!) aan ons huwelijk.
Onze wens was een relaxte, ontspannen dag zonder verplichtingen en regels, maar wel anders dan standaard. Mede door jouw inbreng is dat zeker gelukt.                       

Jouw leuke ideeën hebben ervoor gezorgd dat onze dag voor iedereen onvergetelijk is geworden.
Vol trots vertellen wij aan iedereen, dat wij getrouwd zijn, door de moeder van Ron en vader van Martine. En bijna van allemaal krijgen we de vraag: “Kan dat dan??? Wat leuk”!!!

Er zullen ook niet veel bruidsparen zijn, die kunnen zeggen dat hun BABS aanwezig was bij het maken van de foto’s.

Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat het voor ons een dag is geworden zoals wij dat graag gewild hadden, en waar wij met heel veel plezier aan terug denken.

Hartelijk dank daarvoor!!

Lieve groet van

Ron en Martine Voerman.

Djurre & Maaike

Voor onze bruiloft in België zochten we een BABS die moeiteloos onze persoonlijkheid kon vertalen naar een huwelijksceremonie. We hadden en duidelijke visie voor ogen; Onze bruiloft moest persoonlijk, intiem en uniek zijn.

Rick heeft dit moeiteloos weten te vertalen in de ceremonie en ons daarbij ook nog eens enorm weten te verrassen. Het gesprek vooraf was prettig en voelde direct vertrouwd. Tijdens de ceremonie wist Rick moeiteloos de balans te vinden tussen emotie, humor, traditie en een persoonlijke draai. Na afloop zijn er nog veel gasten naar ons toegekomen om te vragen ‘waar we die leuke ambtenaar vandaan hadden’. Rick, bedankt voor alles!

Liefs Djurre & Maaike

 

Hans & Sandra

Na een zoektocht op internet naar een mannelijke, onafhankelijke trouwambtenaar, kwamen we de naam van Rick tegen.

Gelijk het eerste contact was prettig.

We kwamen bij Rick met een bijzondere vraag, namelijk; trouw ons zonder dat iemand er van te voren vanaf weet.
Dat betekent geen informatie van te voren inwinnen bij familie en vrienden. Geen anekdotes van vroeger en vooral op jezelf aangewezen zijn als het gaat om je speech.

We hebben leuke gesprekken gevoerd met Rick en hebben constant het gevoel gehad dat hij precies voor ogen had wat wij bedoelden.

Op de avond zelf kwam Rick al vroeg en mengde hij zich onder de gasten alsof hij er gewoon bijhoorde.

Eenmaal 20 uur voegde hij zich bij onze omkleedlocatie en hielp hij gewoon mee. Stropdassen strikken, kindertjes bezig houden en natuurlijk zelf omkleden.

Omdat onze gasten van niks wisten, was de binnenkomst extra spannend. Rick deed dit leuk en met veel enthousiasme.

De speech van Rick was liefdevol, grappig en met een twist.
Rick was soms een beetje warrig, maar dat haalde voor ons de ergste spanning eraf en zorgde ervoor dat wij volledig konden genieten.
De rozenblaadjes ceremonie van Rick was een prachtige toevoeging aan het geheel.

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad. Rick heeft echt alles tot in de puntjes geregeld.
Alle gesprekken werden opgenomen, waardoor we het thuis nog eens rustig na konden lezen.
Bedankt voor alles!

 

Remy & Suzan

Rick heeft leuke humor waardoor je je erg op je gemak voelt! Ook erg leuk dat hij de kinderen bij de ceremonie betrekt, die vonden het ook prachtig!

Jeff & Barbara

Bedankt voor je persoonlijke bijdrage op onze bruiloft!
We hebben ontzettend genoten van de mooie toespraak.
Je hebt ons verrast met leuke anekdotes vanaf onze familieleden en je humor, waardoor wij ons totaal op ons gemak hebben gevoeld.
Wat een mooi moment, alles voelde compleet en hierdoor mogen we terug kijken op een top dag! Bedankt!

Hans & Belinda

Trouwambtenaar Rick is een aanrader. Rick heeft al onze wensen laten uit komen. En heeft zelf hele goede inzicht voor het regelen van een goede bruiloft. Een super leuke en gezellige ambtenaar. Bedankt namens ons voor de mooie en gezellige dag!

Piet & Marie-Louise

Wij zijn door Rick al benaderd voordat er bij ons überhaupt sprake was van trouwen. Om maar zeker te weten dat Piet op de hoogte was dat Rick Buitengewoon trouwambtenaar is.
Rick is een oudcollega en binnen de grote wereld van de politie blijkt het toch een klein dorp te zijn. Gebeurtenissen gaan als een razend tempo door “het dorp” heen. Dus dat was ook het geval toen bekend werd dat Piet verkering had gekregen! Uiteindelijk hebben we besloten om toch samen DE stap te zetten en Rick benaderd. Afspraak gemaakt voor een eerste gesprek wat bijzonder spontaan en relaxt verlopen is.
Rick ging gesprekken inplannen met onze getuigen en enkele familieleden om er een leuk verhaal van te maken.
Tijdens de ceremonie op 22 december jl. kwamen er toch wel enkele hilarische momenten naar voren. Rick zorgde ervoor dat de ceremonie bijzonder was en niet een standaard afgewerkt gebeuren.
Rick, bedankt dat je onze trouwambtenaar wilde zijn.

Peter & Sharon

Op het moment dat wij aan het nadenken waren of wij een ambtenaar toegewezen wilde krijgen vanuit de gemeente of zelf op zoek zouden gaan naar een ambtenaar, hoorden wij dat Rick trouwambtenaar was geworden. Na een afspraak met Rick was de keuze snel gemaakt! Het was een heel prettig gesprek met ruimte voor onze wensen, maar waar hij zelf ook met een aantal ideeën kwam. Naarmate onze trouwdag dichterbij kwam, hebben wij meerdere keren contact gehad om de dag vorm te geven. Op de dag zelf was de ceremonie perfect: persoonlijk, ontspannen en met een tikkeltje humor. Rick had gebruik gemaakt van de verhalen van een aantal goede vrienden en heeft ervoor gezorgd dat alle belangrijke mensen in ons leven betrokken waren bij de ceremonie. Ook na de ceremonie heeft Rick ons geholpen om de dag op rolletjes te laten verlopen. Rick, bedankt voor je bijdrage aan onze onvergetelijke dag!

Marcel & Natasja

Bij het zoeken van een ambtenaar had Natasja meteen het idee ‘hem moeten we nemen’. Het was een hele vrolijke, laagdrempelige ceremonie waarbij de juiste aandacht naar ons maar ook naar de kinderen en naaste familie ging, wat wij graag wilden. Onze moeders kregen een speciale rol en stelden ‘de vraag der vragen’ aan ons. Het is voor ons een gewoon bijzondere dag geworden en Rick heeft hier een mooie rol in gespeeld door ons thema ‘doe maar gewoon dan doe je gek genoeg’ in ere te houden. Heel veel dank!

Rafaël & Martine

Rick was docent aan de politieacademie, waar Martine haar opleiding heeft gevolgd. Toen Martine hoorde dat Rick trouwambtenaar was, had Martine haar plan snel getrokken, hij zou ons trouwen. Mijn eerste kennismaking met Rick was bij ons thuis waar we een voorbereidend gesprek op de grote dag hadden. Dat was heel erg leuk, hij nam alle tijd om naar ons te luisteren en vragen te stellen. Opvallend was dat hij aan het einde van het gesprek vroeg naar contactgegevens van onze meest hechte familie en vrienden. Ik wil niet teveel prijsgeven hoe en wat Rick precies heeft gedaan, maar tijdens de ceremonie bleek dat hij voornamelijk de informatie verkregen via de mensen die het dichtst bij ons staan heeft gebruikt! Dat maakte het heel verrassend en ook zeer persoonlijk. Ook de betrokkenheid van onze moeders bij het sluiten van het huwelijk was iets heel bijzonders en maakte onze grote dag nog specialer. Op deze manier willen wij je nogmaals bedanken Rick, we weten dat je er heel veel werk van hebt gemaakt. Het resultaat was er ook naar, je hebt onze trouwdag onvergetelijk gemaakt!

Paul & Talitha

Op 30 juni 2017 zijn wij in Houten door BABS Rick Geeraths in de echt verbonden. Het was fijn dat Rick ons alle ruimte gaf om de invulling aan de ceremonie te geven die wij wensten. Hij heeft goed aangevoeld wat wij fijn vonden en heeft de ceremonie op een ontspannen en waardige wijze geleid.

Finus & Annemarij

Met een zeer gedegen voorbereiding heeft Rick ons trouwen op een flexibele wijze vormgegeven. Met zijn luchtige en humoristische stijl maakte hij er een feestelijke ceremonie van.

Bruidspaar Finus & Annemarij

Pascal & Nanja

Dankzij Rick is onze ceremonie helemaal verlopen zoals we het voor ogen hadden: persoonlijk, ontspannen en met veel ruimte voor familie en vrienden om deel te nemen. Zijn organisatietalent, humor en enthousiasme maakten zowel de voorbereiding als de dag zelf een groot succes. Rick, bedankt voor het fijne samenwerken en het waar maken van dit bijzondere moment!

Bruidspaar Pascal & Nanja

Arjan & Annemarie

Bruidspaar Arjan & Annemarie

Rick, je hebt onze sprookjesdag wel heel bijzonder gemaakt. Al onze familieleden en vrienden zaten in een ring van liefde. Je hebt ons echt verbonden en toen we elkaar kusten, was de ring gesloten. Het was een prachtige ceremonie. Bedankt daarvoor!

Rutger & Donna

Bruidspaar Rutger & Donna

Het was een geweldige, ontspannen ceremonie met veel humor. Niet alleen dat je ons met handboeien aan elkaar verbond, maar ook het gedeelte, waarin je onze vrienden en familie betrok in de ceremonie was fantastisch! De vrienden en familie van Rutger verklaarden mij in zijn familie-en vriendenkring op te nemen, net als Rutger in mijn familie-en vriendenkring werd opgenomen, heel bijzonder!
Bedankt voor deze speciale dag en de fantastische plechtigheid!