Werkwijze

Als jullie naar aanleiding van de informatie op mijn website positief reageren, neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. We maken dan meteen een afspraak om kennis met elkaar te maken, bij voorkeur bij jullie thuis en als dat niet schikt, in Houten of op een andere plek, een restaurant of iets dergelijks. We nemen daar de hele huwelijksceremonie met elkaar door. Ook neem ik contact op met een aantal daggasten, de ceremoniemeester en misschien nog anderen om genoeg leuke voorvallen uit jullie leven te weten te komen, zodat ik voor een leuke toespraak kan zorgen. Voor alle duidelijkheid: ik wacht dus niet tot 1 maand (of iets dergelijks) voor de huwelijksdatum voor het kennismakingsgesprek. Er zijn namelijk misschien zaken, die je meteen wilt bespreken (en niet maanden later) en die dan geregeld moeten worden. Ook kan ik je misschien tips geven en niet alleen met betrekking tot de procedure, maar denk aan trouwkaarten, bruidstaarten, de bruidsfotograaf, trouwlocaties, feestlocaties en DJ’s.

 

Ik stuur jullie dan ook geen vragenlijsten die je moet invullen, maar de vragen, die ik na het gesprek nog heb, zullen we bespreken via de telefoon, Whats App, Skype, Facebook, Facetime of eventueel via e-mail.

 

In de tijd tussen dit kennismakingsgesprek en de trouwdag zullen we veelvuldig contact hebben.

 

Als de dag van jullie huwelijk aanbreekt, zal ik geen vreemde meer voor jullie zijn en is er misschien sprake van meer dan een relatie ’trouwambtenaar-bruidspaar’.

 

Mijn toespraken zijn luchtig en ontspannen en als de anekdotes, die ik te horen krijg bij de voorbereiding daar geschikt voor zijn, interview ik misschien een paar van de daggasten, aangezien ik van interactie houd. Verder sluit ik niet alleen huwelijken, maar ik sluit ook vriendschappen en wat dat inhoudt?
Dat licht ik graag toe!

 

Als jullie er prijs op stellen, dat we elkaar nog een keer zien, dan kunnen we ongeveer 4 weken voor de trouwdatum afspreken om alles nog een keer door te nemen.